Verkoop- en informatieweekend 18 en 19 juni 2016

Een vakantie villa op Bungalowpark Hoenderloo heeft vele voordelen

Uitstekend rendement

Voor de verhuur werken wij samen met Hogenboom Vakantieparken. Hogenboom Vakantieparken staat voor kwaliteit en service om zowel de eigenaren en de gast meer dan alleen tevreden te stellen.

Hogenboom Vakantieparken is een solide en betrouwbare speler. De overname door Roompot Vakanties eind 2009 heeft ertoe geleid dat het concern zich nationaal marktleider mag noemen binnen de recreatiebranche.

Lees verder

Hartje Veluwe

Aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt Bungalowpark Hoenderloo. Maar liefst twaalf hectare groot, perfect onderhouden en van alle gemakken voorzien. Met de omgeving als grootste faciliteit is Bungalowpark Hoenderloo dé uitvalsbasis om de prachtige Veluwe te ontdekken.

Om de echte Veluwe te laten ervaren hebben wij een speciale website opgezet genaamd "Het beste van de Veluwe".

Lees verder

Goed geregeld

Met ruim 25 jaar ervaring kan Bungalowpark Hoenderloo u geheel ontzorgen. Van het verhuren van uw villa tot aan het voeren van het totale beheer. Onze facilitaire afdeling staat 7 dagen per week voor u klaar. In samenwerking met onze partners voeren wij het totaal onderhoud uit aan zowel het terrein, de faciliteiten als uw villa.

Als eigenaar van een villa op Bungalowpark Hoenderloo kunt u dus kiezen uit een breed pakket aan exploitatieservices die u desgewenst geheel kunnen ontzorgen. Eveneens wordt u als eigenaar van een woning lid van de Coöperatieve Vereniging van eigenaren, die o.a. tot doel heeft het park zo goed mogelijk te onderhouden en te besturen.

Geniet van uw eigen Villa

Wij snappen dat naast rendement, u ook heerlijk zelf wilt genieten van uw eigen villa. Bungalowpark Hoenderloo biedt daarom de mogelijkheid om verhuur te combineren met eigen gebruik. Gemakkelijk legt u online uw periode vast en bekijkt u wanneer uw villa is verhuurd.

Zo kunt u zelf bepalen wat voor u de ideale combinatie is tussen eigen gebruik en rendement.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Perfecte ligging, midden in de natuur

Het park bevindt zich midden in het bos en is makkelijk te bereiken vanuit de randstad. In het omliggend gebied zijn tal van dingen te doen. Denk bijvoorbeeld aan de Apenheul of Nationaal Park 'De Hoge Veluwe'. Het ligt allemaal op steenworp afstand.

Hoe ver van huis?

Interesse? Maak een afspraak!

Smaakt deze eerste kennismaking met Bungalowpark Hoenderloo naar meer? Neem geheel vrijblijvend contact op met Zielman makelaardij te Putten.

Zielman makelaardij is te bereiken op 0341 360 244 of via info@zielman.nl.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht.
Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.