Nieuwe overeenkomst met installateur Feenstra


Nieuw service- en onderhoudscontract Feenstra

Onlangs is met installateur Feenstra een nieuwe service- en onderhoudsovereenkomst gesloten. Deze nieuwe overeenkomst speelt in op de verbeterde techniek en kennis. Hierdoor hoeft onderhoud aan uw C.V. ketel nog slechts ééns per 24 maanden te gebeuren.


Volgens de nieuwste inzichten volstaat een onderhoudscyclus van 24 maanden

In het kader van efficiency is gekeken naar optimalisatie van het onderhoud aan de C.V. (centrale verwarming) en MV (mechanische ventilatie) installaties. De samenwerking die Feenstra heeft met de diverse fabrikanten heeft geleid tot verbeterde kennis omtrent optimaal onderhoud van de installaties. Volgens de nieuwste inzichten volstaat een onderhoudscyclus van 24 maanden.

 

C.V. installaties

De service aan de C.V. installatie blijft verder ongewijzigd. Bij melding van een storing zal Feenstra binnen 4 uur zorgen voor opvolging. Materiaal (*) en arbeid vallen binnen de overeenkomst en zullen niet apart in rekening worden gebracht.

Inzichten op het gebied van ketelvervanging zijn door de jaren heen gewijzigd. Werden ketels in het verleden alleen op leeftijd vervangen, worden nu ook de storingspercentages en standtijd bij de keuze van vervanging meegenomen. De gemiddelde levensduur van een C.V. ketel is 17 jaar.

 

MV installaties

In het kader van een gezond binnenmilieu wordt geadviseerd om periodiek (eens in de twee jaar) de MV installatie te reinigen. In de nieuwe contractopzet is vanwege efficiency gekozen voor een gecombineerde uitvoering tijdens het C.V. onderhoud. De Bos- en Parkvilla bungalows zijn uitgevoerd met een MV installatie.

 

De tarieven

De nieuwe tarieven (2017-2019) zijn hieronder vermeld. Voor de Bos- en Parkvilla eigenaren adviseren wij om ook te kiezen voor onderhoud aan de MV installatie.

Onderdeel Tarief (incl BTW) per jaar
C.V. onderhoud en service € 99,-
MV onderhoud € 32,-

*bekijk de voorwaarden

Voor verhuur

Mocht u verhurend eigenaar zijn, is deelname aan dit collectief verplicht. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze installaties gewaarborgd blijft en adequaat kan worden gehandeld bij storingen. Dit onderdeel zal zijn opgenomen in het (jaarlijkse) onderhoudsservicedocument dat u binnenkort ontvangt voor 2017.

Voor niet verhuur

Verhuurt u uw bungalow niet, maar wilt u wel graag meedoen aan dit collectief? Dan kan! Schijf u in via dit formulier en u zult vanaf 1 januari 2017 deelnemen aan het abonnement voor de duur van (minimaal) 2 jaar.

Klik hier voor verdere informatie over het onderhoudsabonnement <

 

Benieuwd wat het abonnement allemaal exact inhoudt?
Bekijk de informatiepagina met alle belangrijke weetjes over dit abonnement.

Meer informatie
klik hier voor meer informatie!
Meer informatie