Ongedierte bestrijding

Dit seizoen ondervinden wij erg veel hinder van muizen. De kleine diertjes zoeken hun onderkomen in de bungalows wat zorgt voor gerommel en geritsel op het dak of tussen de plafonds. Door de milde winter van afgelopen jaar is de populatie erg toegenomen, niet alleen bij ons, ook in het dorp Hoenderloo.

Zowel eigenaren als gasten vinden de knaagdiertjes veelal vervelend en onhygiënisch. Ondanks dat men vaak begrip heeft voor de situatie – gezien de bosrijke omgeving en onmacht bij onze facilitaire dienst- voorkomen wij liever deze negatieve ervaringen.

Om de bungalows beter werend te maken tegen muizen, hebben wij een pakket samengesteld waarbij de dakranden deels (vanuit de hoeken) worden dichtgezet alsmede eventuele gaten in lood of onder kozijnen. Voor het type Bosvilla plaatsen we +/- 20 roosters in de onderste stootvoegen zodat ook deze ingang is geblokkeerd.

Het dichtzetten van de dakrand gebeurd met staalwol in combinatie met purschuim. De onderste rij dakpannen wordt verwijderd waarna gaten en kieren in de eerste meter vanaf de hoek worden dichtgezet. Door het staalwol komen de muizen niet binnen, met het purschuim fixeren we het staalwol. Een aantal proef bungalows hebben uitgewezen dat er minder tot geen overlast meer is na een aantal dagen.

Wanneer er veel overlast is bij gasten in uw bungalow, zullen wij u benaderen om hierover in gesprek te gaan. Verhuurt u niet en heeft u overlast van muizen, vraag dan vrijblijvend een opname aan door een mail te sturen naar service@bungalowpark-hoenderloo.nl