1e hulp bij Wifi storing

1. Geen Wifi verbinding zichtbaar

Staat de router aan? Dit kunt u controleren door te kijken of er lampjes branden aan de voorzijde van de router. Het is goed als er verschillende kleuren lampjes knipperen. Dat betekent dat de router verbinding heeft.

2. Het inloggen lukt niet

Wanneer u merkt dat het inloggen niet werkt kan het helpen op het “netwerk te vergeten” op uw apparaat. Wanneer u dat heeft gedaan zult u (eenmalig) het wachtwoord weer opnieuw moeten invoeren.

3. Geen inlogcode

Wanneer u de inlogcode niet meer weet kunt u via deze link een aanvraag indienen om het wachtwoord nogmaals toe te sturen.

Staat uw storing er niet bij? Meldt uw storing aan via onderstaande knop.

Storing aanmelden