Ontwikkelingsplannen

Medio 2019 is door de Gemeenteraad van de gemeente Apeldoorn het besluit genomen tot vaststelling van het bestemmingsplan waardoor 3,5 hectare van het naastgelegen perceel de bestemming recreatie heeft gekregen. Natuurparken zal de ontwikkeling verzorgen met partners van dit perceel. Het perceel zal onderverdeeld worden in twee fases. Hieronder beschrijven wij de twee ontwikkelingen;

Fase 1 – Cuber

Cuber beslaat het meest oostelijke deel van het gebied en zal zo’n 1,25 hectare in beslag nemen waarop uiteindelijk 30 Outdoor Suites zullen worden gerealiseerd. De objecten hebben een oppervlakte van totaal 42m2. Het concept combineert de vrijheid van een vakantiehuis met de luxe en service van een designhotel. Het zal een geheel op zichzelf staande ontwikkeling zijn zonder gemeenschappelijke voorzieningen (behoudens een centrale parkeerplaats), die door haar unieke werkwijze erg leunt op de directe omgeving. De eerste 10 Outdoor Suites zullen begin juni worden geplaatst om vervolgens 5 juli a.s. de eerste gasten te ontvangen.

Fase 2 – Uitbreiding

De ontwikkeling van fase 2 beslaat de overige 2,25 hectare. Hier zullen maximaal 50 eenheden worden gerealiseerd, variërend in grootte en comfort. Dit zal een meer traditionele invulling krijgen met vakantiewoningen die eigentijds zullen worden ingericht en vormgegeven. Deze ontwikkeling staat aan de start. Dat wil zeggen dat er nog moet worden begonnen met de inrichtingstekening evenals de uiteindelijke keuze van type woningen. Deze ontwikkeling zal meer worden gepositioneerd in lijn met het bestaande park.

 

Meer informatie over de ontwikkelingen;

Benieuwd naar meer informatie over de ontwikkeling op het naastgelegen perceel. Er wordt met regelmaat informatie gedeeld over de voortgang. Via onderstaande knop kunt u naar alle berichten gaan die betrekking hebben op de ontwikkeling.

Bekijk alle artikelen