Tijdelijke Glamping invulling

Glamp Outdoor Camp is in 2020, midden in de corona tijd gestart op de Veluwe. Op het perceel dat onlangs is bestemd voor recreatie, gelegen naast Bungalowpark Hoenderloo. Het festival seizoen viel voor pop-up glamping bouwer Campsolutions in het water en bij Natuurparken zagen ze kans om de vele Nederlanders die naar alle waarschijnlijkheid in Nederland vakantie gingen vieren te ontvangen.

Een goed gesprek volgde tussen Campsolutions eigenaar Wouter Leuven en recreatieondernemer Danny Paerl. Al snel sloegen ze de handen ineen om samen een uniek concept neer te zetten: een pop-up glamping met een relaxte festival vibe, midden in de ongerepte natuur.

En met succes; de campsite was het hele seizoen volgeboekt en we kregen enorm veel aandacht van diverse media, zowel on- als offline. Oorspronkelijk was het de gedachte één seizoen te draaien. Maar de ontwikkelingen op het naastgelegen terrein lieten langer op zich wachten waardoor het vervolg kreeg in 2021.

Naast dat ging Glamp Outdoor Camp professioneel verder als concept. In 2021 heeft Glamp Outdoor Camp 7 locaties in Nederland, waar de Veluwe er één van is.